Ga terug
Pasta met garnalen in een romige saus

Pasta met garnalen in een romige saus

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 3 personen
calorieën 575 kcal

Ingrediënten
  

  • 25 gram volkoren tagliatelle
  • 450 gram knoflookgarnalen (van Lidl)
  • 400 gram champignons
  • 2 gele uien
  • 1 zakje Knorr 'romige tagliatelle'
  • 200 ml kookroom
  • 100 ml water

Instructies
 

  • Snijd de champignons in stukjes en de uien in halve ringen.
  • Zet een pan water op voor de pasta en kook volgens de bereidingswijze.
  • Verwarm een koekenpan en bak de garnalen tot ze mooi roze zijn. Haal ze uit de pan en zet apart.
  • Bak in dezelfde koekenpan de champignons en ui voor zo'n 8-10 minuten.
  • Voeg het zakje romige tagliatelle, de kookroom en het water toe. Laat inkoken voor zo'n 5 minuten en voeg de garnalen de laatste minuut toe.
  • Optioneel: mocht je de saus wat dikker willen, maak een maizena papje en voeg dit toe aan de saus. Ik heb dat bij dit recept ook gedaan om een iets dikkere saus te krijgen.
  • Giet de tagliatelle af en voeg deze toe aan de saus. Roer alles goed door en schep op drie diepe borden.
Trefwoord garnalen, pasta, pasta met garnalen, Pasta met garnalen in roomsaus, pasta recept, recept met garnalen, romige pasta